Ontdek de tofste vacatures in Aken

Ontdek de beste vacatures in Aken

Vind de beste vacatures in Aken met een focus op IT Development, IT Management, Design, Data en Sales & Marketing bij Werken in de Euregio.

Aken is samen met Maastricht een van de leidende steden in de Maas-Rijn regio in het aanbieden van nieuwe banen. Dit komt niet als verrassing door de aanwezigheid van de (technische) universiteit RWTH. Deze universiteit biedt al sinds 1984 een starterscentrum en servicecentrum aan om jonge enthousiastelingen een kans te geven op een eigen onderneming. De Kamer van Koophandel in Aken en de Kamer van Ambachten steunt academici met het opzetten van een eigen firma. Deze ondernemingen groeien zijn op den duur uitgegroeid tot marktleiders in de regio. Een uitdagende baan op IT, ICT of technisch vlak kan hier zeker gevonden worden.

Studentenbaan in Aken

Met meer dan 45.000 studeten die gevestigd zijn in Aken en legio samenwerkingsverbanden tussen de universiteit en het bedrijfsleven, zijn er altijd voldoende mogelijkheden op een jump-start voor je carriere. Zoek op werkenindeeuregio voor junior vacatures en traineeships bij gerenomeerde bedrijven.

Bedrijven in Aken

Research en development zit in Aken’s genen. Een resultaat hiervan is dat de meest innovatieve bedrijven van de Euregio hier gevestigd zijn. Binnen deze bedrijven zijn er legio van mogelijkheden om jouw internatinale droombaan te vinden.