Ontdek de tofste vacatures in Hasselt

De beste IT vacatures in de buurt van Hasselt

Werken in de Euregio zorgt voor een actueel aanbod van de beste IT vacatures in Hasselt en omstreken. Met een focus op IT Development, IT Management, Design, Data en Sales & Marketing kunt u hier terecht voor een nieuwe uitdaging. 

Hasselt bruist met gerenomeerde universiteiten, vooruitstrevende startups en een groeiend aantal bedrijven. Deze stad groeit uit tot een topplek om te werken en te wonen binnen de Euregio. Bijvoorbeeld de Corda Campus, een ware broedplek voor innoverende bedrijven en start-ups is een inspirerende plek om een volgende stap te zetten in je carriere. Hasselt ligt bijzonder gunstig in de Euregio; Vanuit Hasselt is het 35 minuten uur rijden naar Maastricht of Luik, en een uur rijden naar Antwerpen en Brussel.

Studentenbaan in Hasselt

UHasselt heeft de laatste jaren flink aan de weg getimmerd door topfaculteiten op te zetten zoals architectuur, industriële wetenschappen en mobiliteits- en bedrijfseconomische wetenschappen. De hogeschool van Hasselt (PXL) is de grootste hogeschool van Belgisch Limburg. Hier zijn voldoende creatieve richtingen zoals PXL Media en PXL Business te vinden. De UCLL wisselt constant informatie en onderzoeken uit met diverse bedrijven om het niveau van leren en werken op niveau te houden. Al deze inspanningen zorgen ervoor dat er constant een ruim aanbod IT vacatures beschikbaar is in Hasselt.

 

Bedrijven in Hasselt.

In Hasselt zijn er voldoende vacatures te vinden bij een divers aanbod aan bedrijven. Denk hierbij aan Vivaldis Interim,
Impact NV, Accent, Konvert Interim, Adecco, ASAP.be, Randstad, VIO Interim en Synergie.