Ontdek de tofste vacatures in Maastricht

De beste IT vacatures in Maastricht

Werken in de Euregio zorgt voor een actueel aanbod van de beste IT vacatures in de Maastricht en omstreken. Met een focus op IT Development, IT Management, Design, Data en Sales & Marketing kunt u hier terecht voor een nieuwe uitdaging. 

Maastricht is een van de leidende steden in de Maas-Rhein regio om diverse redenen. De belangrijkste is gerelateerd aan de internationale status van de Universiteit van Maastricht, gelegen in de binnenstad van Maastricht. Maastricht trekt hierdoor talent van wereldniveau aan en is voornemens deze talenten te behouden. Door het brede aanbod van bedrijven en vacatures faciliteert Maastricht huisvestiging voor mensen van verschillende achtergronden.
Gelukkig is Maastricht geen volledig geisoleerde stad, al lijkt het soms wel zo op de kaart van Nederland. Maastricht is namelijk centraal gelegen in de Euregio. Hasselt (BE), Luik (BE), Eupen (BE) en Aken (DE) maken ook onderdeel uit van deze regio met voldoende werkgelegenheid. Deze steden hebben de handen in een geslagen om het talent in de regio te behouden en een passende baan aan te bieden binnen een van de vele bedrijven die het telt.

Studentenbaan in Maastricht

Met meer dan 16.000 studenten in Maastricht mag de stad zich met recht een studentenstad noemen. Deze groep gemotiveerde krachten zijn op zoek naar functies passend binnen de opleiding om geld te verdienen en ervaring op te doen middels een tijdelijk, flexibel of vast contract. Studenten die affiniteit hebben, of studeren in de richting van IT bieden wij passende banen aan op werkenindeeuregio.

Bedrijven in Maastricht

Met een gerespecteerde universiteit in het centrum ligt research en innovatie in Maastricht’s genen. Dit resulteert in een groep jonge, innovatieve en inspirerende bedrijven die constant op zoek zijn naar nieuw talent. Maastricht telt meer dan 9000 bedrijven, keuze genoeg om een nieuw avontuur of startende carriere bij te beginnen.