Ontdek de tofste vacatures in Sittard

De beste vacatures in Sittard

Vind de beste IT vacatures in Sittard met een focus op Development, management, Design, Data, Sales & Marketing.

Vacatures in Sittard? Voldoende te vinden! Vooral door de ligging van Sittard tussen twee rijksgrenzen is dit een aantrekkelijke stad om te wonen en te werken voor grenswerkers. Doo de aansluitingen via A2, A76 en N276 is Sittard gemakkelijk te bereizen per auto vanuit praktisch elke plaats. Ook per trein lijkt Sittard op een steenworp afstand te liggen van Eindhoven, Maastricht en Heerlen.

Studentenbaan in Sittard

Sittard mag zich met recht een mini studentenstad noemen met Hogeschool Zuyd en Fontys Hogescholen gelegen op loopafstand van het station. Deze studenten zorgen ervoor dat onder andere de horecazaken in Sittard een geoliede machine zijn. Ben je op zoek naar een studentenbaan in Sittard en wil je graag een passende bijbaan? Of ben je op zoek naar een eerste baan na je studie? Dan zijn in er de omgeving van Sittard voldoende bedrijven te vinden die bijbanen en startersfuncties aanbieden in de richiting van ICT. Bij “Werken in de Euregio” kun je een goed overzicht vinden van vacatures in Sittard.

Bedrijven in Sittard

Sittard staat bol van de innovatie. In de regio Sittard-Geleen zijn 6.900 bedrijven gevestigd waar 50.000 mensen iedere dag klaarstaan om de handen uit de mouwen te steken. IT vacatures zijn vollop te vinden bij bedrijven zoals VDL Nedcar, de grootste Nederlandse autofabriek. De automatising staat hier niet stil met 700 industriele robots, 2400 medewerkers en meer dan 200.000 auto’s die jaarlijks de productielijn verlaten. Ook andere topspelers zoals Zuyderland, Brightlands en chemelot zitten verlegen om gespecialiseerde functies in de ICT.